Image
Şcoala gimnazială nr.1 Unirea
Despre noi

scoala_unirea_oltina@yahoo.com

Luni - Vin,
8:00 – 17:00
Str. Scolii nr.2,
om.Unirea,Jud.Calarasi

0242343025
scoala_unirea_oltina@yahoo.com

Share
Str. Scolii nr.2 ,com.Unirea,Jud.Calarasi 0242343025 scoala_unirea_oltina@yahoo.com Lun-Vin: 08:00-17:00

Ziua Lecturii Naționale-15 februarie

Creat pe: 06-04-2024
Vizualizari: 398

Astăzi, ne bucurăm să sărbătorim Ziua Națională a Lecturii, o ocazie specială de a sublinia importanța și magia cărților în viețile noastre. În cadrul Școlii Noastre, elevii din Clasa a II-a, sub îndrumarea învățătoarei Grigore Valentina, și cei din clasa pregătitoare, sub îndrumarea învățătoarei Dumitrache Georgeta, au explorat și sărbătorit minunata lume a lecturii.

Pentru că, așa cum a spus înțeleptul Jim Rohn, "Lectura este esențială pentru cei care caută să se ridice deasupra celor obișnuiți", am dedicat această zi activităților care să încurajeze pasiunea pentru citit și să descopere noi orizonturi literare.

Elevii noștri au avut parte de experiențe captivante în lumea cărților, de la lectură în grup, la povești interactive și jocuri de rol. Prin intermediul cărților, au călătorit în universuri fantastice, au cunoscut personaje fascinante și au descoperit lecții de viață importante.

Învățătoarele noastre au fost ghiduri pasionați și încurajatoare în această călătorie literară, împărtășindu-le elevilor lor bucuria și importanța lecturii. Au fost modele pentru ei, inspirându-i să exploreze și să descopere noi cărți și autori.

Astăzi, ne-am reamintit că lectura nu este doar o activitate plăcută, ci și un instrument puternic de dezvoltare personală și intelectuală. Încurajăm continuarea acestei pasiuni pentru citit și promovăm lectura ca o valoare fundamentală în educația noastră.

An 2024
Data activitate 15-02-2024
Clasa
  • Clasa pregatitoare
  • II-a
Profesor Dumitrache Georgeta ; Grigore Valentina

Comentarii

Login